Om oss

Hos oss är du som kund alltid i fokus.

Vi som jobbar på Valley Ink har många års erfarenhet som tatuerare. När du kommer till oss tar våra duktiga tatuerare hand om dig och hjälper dig från ide till färdig tatuering.

Om Sulle

Jag jobbar en del med linjer och har en förkärlek för den neotraditional stilen, men jobbar även med en del realism/semirealism och mönster av alla olika slag. Har du några funderingar eller planer på en ny tatuering så är det bara att skicka iväg ett mail eller ett DM på instagram.

Arbetat som tatuerare i 15 år

"Jag jobbar mycket med både färg och i gråskala. Jag gör mestadels customdesigns efter kundens önskemål, men har även en del färdiga flash tillgängliga."

/Sulle
@sullebravo

Om Ceasar

Jag gillar att göra mina egna designs där man ser vad jag tycker om att arbeta med, som t ex: dotwork, black work, mörka tatueringar men även tatueringar med en skvätt färg som bryter det svarta. Efter önskemål kan jag jobba med färger om så önskas. Jag målar även en hel del med, så om stilen passar så är jag alltid glad att kunna hjälpa till. Skicka ett mail för att komma i kontakt och kolla även instagram där jag har en liten samling på tatueringar och flash som är färdiga.

Arbetat som tatuerare i över 15 år

"Jag har tatuerat i ca 15 år och älskar att göra covers och fixa det som går att fixa."

/Ceasar
@p_l_tattoo

Tidigare arbeten

Följ mig på:

@Sullebravo

Följ mig på:

@p_l_tattoo

Kommande event